Ultralight Pedestrian

Human powered minimalistic approach to life, love and the outdoors by foot, bike and paddle

IMG_0971

Selfie med cykel ved Farumsø

Verden er vendt op og ned af en virus kaldet Corona eller Covid-19. Det betyder at vi skal stå sammen ved at stå fra hinanden i en tid. Det udelukker jo ikke solo eventyr i ens umiddelbare nabolag. Jeg havde derfor planlagt en mindre udflugt på en overnatning med cyklen. Turen gik fra min bopæl i Hillerød sydpå ned til Mosede Fort, henover den nedlagte Flyvestation i Værløse og flere af de glemte kæmper. Derfra vestpå til Hedeland og skibakken der, som jeg aldrig havde været på. Derefter gik turen nordøst på mod Furesø og en overnatning i Frederiksdal ved søen, hvor jeg ankom i mørke efter en fantastisk tur gennem skovene i aftenmørket. Om morgenen cyklede jeg tilbage mod Hillerød. Begge dage bød på dejlig solskin fra skyfri himmel, hvilket også betød en kold nordenvind og frostnætter.

Undervejs på turen lavede jeg følgende video:

Til de udstyrsinteresserede

Cykel er en Ghost Endless Road Rage og Bikepacking taskerne er fra Oveja Negra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: